fbpx

Peace Parks träffar Tina från Afrikakompaniet

Namn: Tina Sayed Nestius
Gör: vd för Afrikakompaniet
Aktuell: I vinter är det möjligt att få en gratis videokonsultation med mig för att planera sin framtida resa till Afrika.

 
Hej Tina, berätta om Afrikakompaniet?
Gärna! Afrikakompaniet är en svensk resebyrå som gör skräddarsydda resor till östra och södra Afrika. Vi älskar Afrika (jag är född i Kenya) och vill att våra resenärer ska göra det också. Vi värnar om människorna, djuren och naturen och ser därför till att den som reser med oss bidrar till dessa. Bland annat genom att stödja Peace Parks Foundation. Vi tror på att resa hållbart, ägna sig åt aktiviteter som ser till djurens bästa och bidra till den lokala ekonomin.
 
Varför har ni valt att stödja Peace Parks Foundation?
Vi har alla ett ansvar att se till att leva och verka så hållbart som möjligt. Vi ville väldigt gärna hitta en ideell organisation att samarbeta med och skänka pengar till, som verkar i flera länder i Afrika, och som täcker in så många aspekter som möjligt. I princip allt Peace Parks gör linjerar med våra värderingar. Peace Parks förhindrar tjuvjakt, värnar om den biologiska mångfalden, stärker kvinnors möjligheter till försörjning och mycket mycket mer. Det var väldigt lätt att bestämma sig för att samarbeta med Peace Parks.

 
Vilket är ditt favoritdjur?
Jag brukar inte kunna välja djur för jag gillar dem alla, men giraffen finns i vår logga så just i dag får det bli den!
 
Till sist, vad händer framöver?  

Just nu är det ingen som reser men vi kommer att lansera kampanjen “Dröm nu, res senare” i vinter. Bland annat kommer jag att erbjuda 20 minuters gratis konsultation där du får ställa frågor om resor till Afrika, och få ett förslag till resplan med prisuppgift.

Här hittar du Afrikakompaniet